torek, 12. oktober 2010

Študentski oktober v Univerzitetni knjižnici Maribor

Univerzitetna knjižnica Maribor pripravlja v oktobru sklop dogodkov Študentski oktober v UKM.


Dogajanje je namenjeno brucem in študentom višjih letnikov, pa tudi drugim uporabnikom. Univerzitetna knjižnica želi z raznolikim dogajanjem študentom olajšati vstop v novo študijsko leto, predstaviti svoje storitve in dejavnosti ter popestriti vsakodnevno dogajanje v knjižnici.

Uporabniki si bodo ob ponedeljkih lahko ogledali prostore, ki jim vsakodnevno niso dostopni, ob torkih bodo lahko obiskali strokovne referente, ob sredah spoznavali dragoceno knjižnično gradivo in zbirke, ob četrtkih bodo študenti predstavljali vire za posamične stroke po svojem izboru, ob petkih pa bo knjižnica pripravila predstavitve svojih elektronskih storitev in virov. Dogodki se bodo vrstili vsak dan točno opoldne.

Bruci se bodo v prvem tednu oktobra lahko udeležili enourne predstavitve knjižnice, ki jo pripravljajo knjižničarji tutorji, v drugem tednu bo na prostem pred knjižnico Tržnica pod arkadami, nekajkrat v oktobru pa se bodo knjižničarjem v izposoji pri vpisovanju pridružili častni člani in znane osebnosti. Natančni dnevi in ure njihove prisotnosti bodo najavljeni sproti.
Kontaktna oseba: dr. Jerneja Ferlež, 02/25 07 424, jerneja.hederih@uni-mb.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar